ca es en de

Puigpunyent

puigpunyent

 

Puigpunyent ofereix alguns dels paisatges més impressionants de Mallorca

 

Puigpunyent és un petit poble de la part sud-occidental de la Serra de Tramuntana. Actualment té al voltant d'uns 2.000 habitants repartits entre tres nuclis de població: Puigpunyent, Galilea i Son Serralta, juntament amb els veïnats que viuen disseminats per tot el terme municipal.

 

Com a municipi de muntanya, Puigpunyent ofereix alguns dels paisatges més impressionants que es poden trobar a Mallorca. Vinyes, tarongers, oliveres i ametlers cobreixen les valls del municipi.

 

També es pot contemplar un important conjunt de marjades plenes d'oliveres mil·lenàries. Muntanyes i valls estan connectades per un considerable nombre d'antics camins de titularitat pública que constitueixen un important valor patrimonial i etnològic.

 

Si t'agrada l'excursionisme, Puigpunyent i Galilea ofereixen una impressionant selecció de rutes al llarg del municipi i la Serra de Tramuntana.

 

Les muntanyes estan cobertes per frondosos boscos de pins, roures, oliveres i garrovers, on hi podem trobar infinitat de casetes de carboner, forns de pedra que s'empraven per coure el pa, forns de calç, cases de neu, etc.

 

Font del text: http://www.ajpuigpunyent.net

 

 

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Puigpunyent