ca es en de

Ses Salines

ses-salines

Ses Salines contè algunes de les platges més populars de Mallorca, com Es Trenc

 

Les mil·lenàries salines que formen part d'aquest municipi del sud de Mallorca donen nom a Ses Salines, que comprén el poble que du aquest nom i la Colònia de Sant Jordi. Aquest municipi destaca per les seves avingudes, uns edificis de caire modern i l'església de Sant Bartomeu.

 

Però si aquest municipi és molt visitat és en gran part gràcies a les seves magnífiques platges i cales. Hi destaquen Sa Platja des Port, així com les de Es Dolç, Ets Estanys, Es Carbó i Ses Roquetes. Ara bé, la imatge idílica del sud de Mallorca s'associa amb Es Trenc, una platja quilomètrica de sorra blanca i aigües cristal·lines. També s'hi pot accedir des d'aquí a l'illa de Cabrera, un territori protegit perfecte per als amants de la natura, el busseig i el snorkel.

 

Les salines de Sa Vall o de la Colònia de Sant Jordi són les segones més antigues del món (s. IV a.C.) ja que la seva explotació va ser iniciada pels mercaders púnics. La sal va continuar sent el principal motiu d'interès per romans, bizantins, àrabs i cristians. La seva extracció encara es realitza avui amb els mètodes tradicionals durant el mes d'agost.

 

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Ses Salines

 • Festes de Sant Jordi a Colònia de Sant Jordi

  Festes de Sant Jordi a Colònia de Sant Jordi

  Cada any durant el mes d'abril, la Colònia de Sant Jordi venera el seu sant patró, Sant Jordi. Durant més d'una setmana, el poble programa activitats diverses com exposicions, concerts, concursos de dibuix i fotografia, entre d'altres.

  Veure »
 • Fira Espectacle a ses Salines

  Fira Espectacle a ses Salines

  La Fira Espectacle del Primer de Maig és una cita obligada per a tot saliner així com per a qualsevol visitant que aquests dies estigui recorrent la zona. Aquesta tradició ben arrelada al calendari festiu...

  Veure »
 • Festes de Sant Bartomeu a Ses Salines

  Festes de Sant Bartomeu a Ses Salines

  Cada any, a meitats del mes d’agost el poble de Ses Salines es vesteix de festa per a celebrar Sant Bartomeu. Unes festes plenes d’activitats de tota mena, en les que esports, cultura i germanor hi son ben presents.

  Veure »
 • Mercadet de Nadal a Ses Salines

  Mercadet de Nadal a Ses Salines

  Les Escoles Velles solen ser l'escenari durant un cap de semana del Mercadet de Nadal de Ses Salines. El municipi s'ambienta durant aquestes dates amb motius nadalencs i amb més d’una cinquantena de paradetes artesanes...

  Veure »
 • Mostra de Caça de Ses Salines

  Mostra de Caça de Ses Salines

  La Mostra de Caça de ses Salines, organitzada per la Societat de caçadors de Ses Salines i Colònia Sant Jordi i l'Ajuntament de ses Salines, té com a activitat principal el Campionat de Balears de Reclam de Perdiu...

  Veure »