ca es en de

Sóller

soller

Sóller és una visita obligada de la costa nord-oest de Mallorca

Ubicat a uns 3 km del seu port, el Port de Sóller. El poble sorgeix sobre una gran vall fèrtil envoltada de muntanyes. Sóller reparteix la seva vall entre el poble de Fornalutx i el llogaret de Biniaraix, la població total és d'unes 13.000 persones.

 

La vall és famosa pels seus horts de tarongers i els marges mil·lenaris d'oliveres. La vall de Sóller i el port es troben a mitja hora de l'aeroport de Palma de Mallorca i gaudeixen de bones comunicacions mitjançant el seu propi ferrocaril, tramvia i serveis d'autocar. 


La vall i les muntanyes que l'envolten, 'la Serra de Tramuntana', són la destinació preferida per gent de tot arreu del món, especialment els aficionats a l'excursionisme, la natura, la cultura, el esports acuàtics, la gastronomía o simplement per aquells que necessiten un descans tranquil lluny del tràfec quotidià d'altres indrets més coneguts.

 

Font text: http://www.visitsoller.com

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Sóller

  • Festes de Sant Bartomeu a Sóller

    Festes de Sant Bartomeu a Sóller

    Sóller celebra les seves festes d’estiu per Sant Bartomeu. Durant el mes d’agost, el poble i el seu port, s’omplen d’activitats esportives i culturals, propostes estiuenques i celebracions de caràcter tradicional.

    Veure »