ca es en de

Valldemossa

valldemossa

Valldemossa, un enclau a la Tramuntana envoltat de natura i tranquil·litat

 

Valldemossa és un municipi de la Serra de Tramuntana situat a 17 km de la capital, Palma. És rica en fonts i està envoltat d'una abundant i frondosa vegetació (olivars mil·lenaris, alzines i ametllers, etc.), per això ofereix al visitant tranquil·litat i boniques vistes.

 

Hi destaca l'encant de les seves cares estrets i pujades. Es conserva al poble la casa natal de la santa més venerada de Mallorca, Catalina Thomàs, que va néixer a Valldemossa el 1531 i va morir considerada santa a Palma el 1574. Destaca també per la seva ubicació la parròquia, original del s. XIII, si bé reformada àmpliament en el s. XVIII.

 

L'atracció principal de Valldemossa ha estat i és, sens dubte, el monestir de la Cartoixa. Aquí es visiten les habitacions en les quals es van allotjar els adalides del romanticisme francès de mitjans de s. XIX, el famós compositor polonès Frédéric Chopin i la seva companya, l'escriptora Aurore Dupin, més coneguda per la seva àlies de George Sand. Les empremtes de la seva breu (desembre de 1838 - febrer de 1839) estada ha originat des de llavors un incessant peregrinatge.
 

Font text: http://www.valldemossa.es/

 

 

 

 

 

 

ESDEVENIMENTS DESTACATS DE Valldemossa

 • Festes d'estiu a Valldemossa

  Festes d'estiu a Valldemossa

  La festa de la Beata se celebra el 28 de juliol i durant una setmana té lloc tot un seguit d’activitats entre les quals destaca especialment la cavalcada de la “Beateta“...

  Veure »
 • Artdemossa

  Artdemossa

  Artdemossa és la fira d’art nocturna de Valldemossa, que es celebra cada any en la segona meitat del mes de juliol. Aquest poble de la Tramuntana mallorquina es vesteix per una nit amb un encant molt especial.

  Veure »
 • ValldeMostra a Valldemossa

  ValldeMostra a Valldemossa

  L’Associació de comerciants i empresaris de Valldemossa organitza des de fa un grapat d’anys la fira Valldemostra. Es tracta d’una fira d’oportunitats en la que els comerços ...

  Veure »